Trappstädning

En välkomnande entré och trappuppgång betyder mycket, både för företaget och i exempelvis ett hyreshus där man vill att hyresgästerna ska känna att det är attraktivt. Besökare kommer också att uppfatta fastigheten positivt om det är snyggt och rent. Vi kan utföra rengöring av trappavsatser även vid portens utsida och se till att dessa skiner välkomnande.

I hyreshus minskar lusten att skräpa ner om trapphuset är skinande blankt, det syns alltför väl och man drar sig för att skräpa ner. Frekvens på trappstädning och hur ytskikten ska behandlas kan du diskutera med oss på RenKomfort, vi ger gärna goda råd utifrån vår expertis – och om du önskar anlita oss, som din samarbetspartner.

Det är vanligt att trappstädningstjänsten används en gång per vecka, men det beror helt på hur mycket aktivitet det är i fastigheten och vilken typ av nedsmutsning som förekommer. Vi kan också gemensamt ta fram ett schema för din fastighet.

Trappstädningstjänsten har en bastjänst med ingående moment, samt en tilläggstjänst som det går att komplettera med om man så önskar. RenKomfort erbjuder trappstädning till fastighetsförvaltare och fastighetsägare i hela Stockholm samt till bostadsrättsföreningar och bostadsföretag.

Trappstädning är både en slitage- och en profilfråga. Trapphuset talar om vilken image fastighetsägaren har eller det företag som hyr fastigheten. Ett snyggt och rent trapphus, en ren tvättstuga och fräscha gemensamma utrymmen ger ökad trivsel för de som bor där men också ett lägre slitage på trappor och golv.

Boka tid för städning eller en offert idag!

Trappstädning

Pris för Trappstädning från 309 kr/tim. exkl.moms


Städmaterial och utrustning ingår i städtjänsten
Minimum debitering för 2 timmar

Följande moment ingår i trappstädning

  • Sopning och fuktmoppning   Rengöring av torkmattor
  • Rengöring av speglar, hiss, lister och avtorkning av strömbrytare.
  • Dammtorkning av fria ytor på fönster plattor  Avtorkning av entrédörrar
  • Fönsterputs av entrén  Dammtorka anslagstavlor
  • Dammsugning av golvpaneler   Städning av tvättstugor

Vi kan komplettera trappstädningar med

  • Storstädning
  • Fönsterputs
Nystädad trapphus av renkomfort
Renstädad trappa