Butiksstädning

Vi är specialister på butiksstädning, små butiker såväl som stora. Vi har erfarenhet av de olika material och textilier som kan förekomma i butikshyllor och väljer noggrant ut rengöringsmedel som är miljövänliga och som skapar en känsla av frisk luft i butiken. RenKomfort kan utföra all slags butiksstädning.

Varför ska du boka butiksstädning? Det naturliga svaret är förstås för att kunder och anställda ska känna en ren och frisk atmosfär vilket är trevligt och välkomnande – men det finns också detaljer i detta som är viktigt. Det är de olika materialen och ytorna i butiken som kan behöva olika typer av rengöringsmedel – självklart miljövänliga – eller rengörande ytbehandling för att de ska hålla sig blanka och fina längre. Detta gäller också de viktiga hyllorna där kunder plockar och tittar på saker. Om dessa är blanka och fräscha höjd hela intrycket av butiken och det känna ännu trevligare att handla där.

Dessutom är detta en ekonomisk fråga för flera butiksinnehavare. Om någon sköter städningstjänsten kan de själva ägna sig åt försäljning, kundkontakter och annat som gör att intäkten i butiken ökar – det blir en ”god” spiral uppåt som RenKomfort gärna bidrager till.

Området runt kassa-apparaten har visat sig vara oerhört betydande för butikskunderna. Framförallt behöver disken var extremt ren, gärna ha en glatt och blank yta så att exempelvis plagg som ska läggas upp och packas glider lätt på ytan. Detsamma gäller om kunden placerar sin portmonnä eller plånbok på ytan eller stödjer med handen mot den – det ska vara glasklart och dammfritt. Vi hjälper gärna till med tips som förhöjer era kunders butiksupplevelser, ett exempel är att ha en trasa tillgänglig med lämplig vätska för att då och då torka av ytan på disken. Hur man torkar och vilket medel man använder är naturligtvis viktigt för resultatet. Använd gärna RenKomfort som samtalspartner i detta.

Priset för butiksstädningstjänsten är 309 kr i timmen exklusive moms.
Städmaterial och utrustning ingår i tjänsten.

Boka tid för städning eller en offert idag!

En städad klädbutik av renkomfort