Fönsterputs

När solen börjar skina på fönstren syns smutsen som allra mest, men det är enkelt avhjälpt. RenKomfort kan snabbt och smidigt, och med största noggrannhet, göra dina fönster så rena att du inte ens ser att det är en ruta som skiljer dig och trädet utanför. Man kan nästan säga att det bli ett rent nöje att titta ut då det är skinande rent!

Vi putsar både insida och utsida, samt insidan om du har delade fönster. Kundnöjdhet är prioriterat hos oss, därför kommer alla våra städtjänster med nöjd-kund garanti.

Pris för fönsterputs är från 600 kronor för 1 ROK (rum och kök) och upp till 1 500 kronor för 10 rum och kök inklusive moms och efter RUT-avdrag. För storlekar utöver detta lämnar vi offert, detta gäller även inglasade balkonger som offereras separat. Städmaterial och utrustning ingår i tjänsten.

Varför ska man anlita fönsterputs? Förmodligen behöver du putsa dina fönster och hålla dem rena för att trivas, det syns också tydligt när ljuset faller på om det finns gråa lager eller ”skuggor” på fönstret. Det intressanta med just fönsterputs är att det är en relativt billig tjänst att anlita – och ganska jobbigt för den som gör det själv och inte har de specialverktyg som en specialist har med sig.

RenKomfort har professionella medarbetare inom just fönsterputs. Vi kan putsa snabbt och kostnadseffektivt och samtidigt, tack vare erfarenhet och de bästa verktygen, se till att det blir skinande rent. Detta är ett exempel på en tjänst som du enkelt kan anlita utan att det kostar för mycket.

Boka tid för städning eller en offert idag!

Följande rekommenderar vi att du förbereder innan fönsterputs

  • Undersöka alla fönster och kolla om det finns skador och/eller sprickor.
  • Kolla att alla fönster är lätt att öppnas, särskild dem som är nymålade.
  • Plocka bort blommor och dylikt från fönsterbrädor
  • Förbereda en pall eller stege om sånt behövs

Prislista för fönsterputs (ROK= 1 Rum + Kök)

600 kr

700 kr

800 kr

900 kr

1000 kr

1100 kr

1200 kr

1300 kr

1400 kr

1500 kr

Offertförfrågan

Offertförfrågan

En fönsterputsare som tvättar ett fönster
Ny putsat fönster i ett vardagsrum