Byggstädning

RenKomfort erbjuder ett gediget kvalitetskoncept för byggstädning. Vi har lång erfarenheter och erbjuder ett pålitligt och väl beprövat koncept till ett fast pris. Vi kommer gärna ut till er byggarbetsplats och tittar, samtalar samt lämnar en kostnadsfri offert.

Nybyggnationer eller renoveringar kräver en professionell grovstädningstjänst för att smuts och farliga dammpartiklar ska tas bort på ett säkert sätt. Vi följer en checklista punkt för punkt och rättar till det omedelbart om det skulle uppstå någon miss. Vi samverkar med Trygg Hansa där vi tecknat ansvarsförsäkring för att våra kunder ska känna sig trygga, och förutom vår nöjd-kund garanti lämnar vi aldrig ett uppdrag utan att kunden är nöjd och har godkänt vår arbetsinsats.

Vad innebär det att anlita RenKomfort för byggstädning? En viktig del av städning på en byggarbetsplats är ibland att överse att rester av kemikalier och andra farliga ämnen kommer därifrån på ett säkert sätt. RenKomfort är mycket miljömedvetna och verkar för att det som är farligt ska isoleras och inte släppas ut i naturen. Vi tänker också på de partiklar som kan orsaka allergier. Dock är det glädjande med alla miljövänliga vätskor som alltmer tar över marknaden, även på byggarbetsplatser.

Efter en ordentlig genomstädning tar vi fram vår checklista och går igenom lokalen eller byggplatsen med listan i handen. Punkt för punkt kontrollerar vi och säkerställer att allting är utfört och är rent.

Boka tid för städning eller en offert idag!

Nyputsade fönster i en nybygg villa
Nyrenoverat badrum som har byggstädats